Koulutukset

19-20.5  Teiskon Tahto Tassut ry järjestää koulutuspäivät

Tampereelle saapuu kaksi huippukouluttajaa luennoimaan ja kouluttamaan niin aloittelijoita kuin kokeneita konkareitakin.

Esa Tapion Tottelevaisuuskoulutus

ET vetää tottelevaisuuskoulutusta lauantaina ja sunnuntaina.

19.5 Emma Hietarinnan luento  Suoritusjännitys – Se Ihanan Kamala Tunne! -jännitäminen Koirakokeessa
Kokeet, kilpailut ja koulutustapahtumat ovat monelle tärkeä osa omaa harrastusta, ja samalla useille meistä ne ovat myös todellisia kauhunpaikkoja. Suoritusjännitys – voiko siihen vaikuttaa? Miten FLOW-tunne voidaan saavuttaa? Luennolla lähdemme hakemaan vastausta näihin teemoihin juuri koiraurheilun näkökulmasta. Luennon ensimmäisessä osassa käydään lyhyesti läpi ajankohtaista teoriaa ja urheilupsykologista tutkimustietoa. Toisessa osassa esitellään erilaisia keinoja ja harjoitteita joiden avulla voidaan parantaa omaa suoritusta ja helpottaa suoritusta haittaavaa jännitystä.

 

Koirakkopaikkoja molemmille päiville 15

Kuuntelupaikkoille mahtuu kaikki halukkaat

Aika: 19.5 lauantai ja 20.5 sunnuntai kello 10:00

Paikka: Vähänsillantie 19, 34240 Tampere

Maksut

Emman luento + ET kuuntelupaikka lauantaille 30€
Emman luento + ET koirakkopaikka lauantaille 70€
Emman luento + ET koirakkopaikka 2pv 100€
Emman luento + ET kuuntelupaikka 2pv 50€
ET kuuntelupaikka sunnuntaille 20€
ET koirakkopaikka sunnuntaille 50€
Ilmoittautuminen TÄSTÄ. Ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin lähetetään maksutiedot

Lisätietoja koulutuspäivistä antaa Lea Kallio p.0408456964 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi[at]teiskontahtotassut.fi

Kouluttajien esittely

Esa Tapio on kokenut maalimies ja maalimieskouluttaja. Koiraharrastusta hänellä on jo vuodesta 1990 lähtien. ET tunnetaanmm. siitä, että hän saa monenlaisista ja monen rotuisista koirista ulos tehoja. Hän on ”erilaisten rotujen erikoismies.” Tottelevaisuuskoulutusta ET on pitänyt sadoille erilaisille koirakoille niin leireillä, koulutuspäivillä kuin seminaareissa.

Emma Hietarinta on ammatiltaan psykologi, joka tällä hetkellä suorittaa urheilu- ja liikuntapsykologin sertifikaattiin vaadittavaa täydennyskoulutusta. Työssään Emmaa kiehtoo asiakkaansa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistaminen sekä asiakkaidensa tukeminen itsensä kehittämisessä oli kyse sitten tavoitteiden saavuttamisesta tai elämänmuutoksen läpiviemisestä. Työnsä ohella Emma on aktiivinen koiraurheilija ja kilpaillut koiriensa kanssa useissa eri arvokisoissa päälajinaan IPO. Emma on kouluttanut neljä suursnautseriaan IPO:n ja näillä kaikilla saavuttanut vähintään alokasluokan koulutustunnuksen. Koiraharrastusuransa kohokohtana on ollut suursnautsereiden mm-kisoissa vuonna 2011 tehty kisojen paras cosa. Tämän lisäksi Emma oli mukana Suomen suursnautserijoukkueessa kun se voitti joukkuepronssia vuonna 2012 ja joukkuehopeaa vuonna 2013. Koiraharrastuksen lisäksi Emma on aktiivinen luonnossa liikkuja ja hevosharrastaja.